PSC, deixeu de ser còmplices

0
1291

Edmund Burke, pare del liberalisme conservador britànic, deia que «l’única cosa que necessita el mal per triomfar és que els homes bons no facin res». Això és precisament el que succeeix amb el Sr. Casellas i el PSC de Figueres, que tant cobegen les seves cadires i els seus càrrecs que no fan res que pugui enfadar els seus socis d’ERC i CUP. Aquesta actitud submisa els converteix en còmplices i col·laboradors necessaris perquè l’Ajuntament de Figueres estigui al servei de la ideologia dels partits separatistes.

Mentre els socis de govern del PSC de Figueres, ERC i CUP (quins companys de viatge s’han buscat!) donen suport a diversos CDR detinguts acusats de terrorisme, convoquen manifestacions per adulterar la democràcia espanyola, retiren les banderes constitucionals de l’Ajuntament, posen pancartes partidistes en què s’insinua que els nostres jutges prevariquen, convoquen plens per rebutjar una sentència judicial que ha condemnat a penes de presó uns polítics que van donar un cop a la democràcia i van posar en perill les nostres llibertats i drets, què fa el PSC de Figueres? Callar i mirar cap a un altre costat per mantenir la seva cadira.

Mentre els socis separatistes del PSC es neguen a condemnar la violència, bloquegen aeroports i obliguen a cancel·lar vols, assenyalen i agredeixen els que pensem diferent, donen suport als violents que impedeixen a milers de ciutadans circular lliurement i arribar als seus llocs de treball, creen disturbis a Barcelona i generen el caos en importants ciutats de Catalunya, què fa el PSC de Figueres? Callar i mirar cap a un altre costat per mantenir els seus sous.

Des de Ciutadans Figueres creiem que és moment que, respectant les diferències ideològiques que puguem mantenir els partits constitucionalistes, posem fi a això treballant per la llei, la convivència i la llibertat. És el moment de fer front al repte antidemocràtic dels partits separatistes amb fermesa, valentia i unitat. No hi ha dret que els radicals separatistes que fracturen la societat silenciïn a més de la meitat dels ciutadans de Figueres i ho facin amb la connivència del PSC.

Des de Ciutadans farem front, igual que ho vam fer el setembre i l’octubre del 2017, a l’atac a la llibertat, a la igualtat i a la democràcia que estan perpetrant els partits separatistes. Els demòcrates no ens podem quedar callats davant els abusos i la conculcació de llibertats que impulsen els partits separatistes.

Igual que demanem anar units els constitucionalistes, també li exigim al PSC de Figueres que abandoni el govern, que deixi de ser comparsa, soci i còmplice dels partits separatistes. Cap partit constitucionalista pot concedir poder territorial a aquells que pretenen liquidar una democràcia consolidada com l’espanyola. Les cadires i els càrrecs del PSC en el govern separatista de Figueres ens estan sortint a tots els ciutadans molt cars. No precisament pel cost econòmic dels salaris del govern, sinó pel cost democràtic, l’atac a les llibertats que suposa i per veure com s’infringeix la vida diària de centenars de ciutadans. El PSC de Figueres no pot continuar donant cobertura als lliberticides.

Ànims a tots els ciutadans valents que esteu suportant aquests dies tan foscos. Ànims a tots els constitucionalistes que cada dia defensen la llibertat. Ànims, perquè novament guanyarem.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li