Proposta per construir unes galeries comercials de qualitat a la Sala Edison

0
1336

El PSC planteja impulsar la zona entorn del carrer Sant Pau per aconseguir que ‘el rovell de l’ou salti la Rambla’


 

«Figueres és la ciutat mitjana o gran de Catalunya amb més botigues per habitant i, per tant, aquest sector és clau per la ciutat». Partint d’aquesta base, el PSC va explicar la setmana passada a la premsa que plantegen la construcció d’unes galeries comercials de qualitat a la Sala Edison.

El portaveu del PSC, Pere Casellas, va assegurar que la proposta es fa per revitalitzar el sector del centre de la ciutat i que inclou els carrers Sant Pau, Vilafant, Sant Vicenç, Sant Josep i els voltants fins a l’Institut Ramon Muntaner.
Casellas creu que amb aquesta iniciativa es podria impulsar «tota aquesta zona i s’aconseguiria que el rovell de l’ou saltés la Rambla teixint una ciutat més amable i relligada».

LA PROPOSTA. El projecte a l’antiga Sala Edison implicaria construir un centre comercial de format mitjà al centre de la ciutat, amb un ampli aparcament. Es té en compte, alhora, el manteniment dels elements singulars i històrics de la sala, adaptats a la seva nova funció de galeria. Segons el PSC, la nova oferta reforçaria la capitalitat comercial i turística de la ciutat i «el comerç podria treure més profit dels milions de visitants que ens visiten atrets per Dalí i la Costa Brava».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li