Prop de mig milió per a projectes pesquers

0
469

Els 20 projectes aprovats generaran una inversió d’aproximadament 600.000 euros als municipis que integren els Grups d’Acció Local Pesquers de la Costa Brava


El departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, mitjançant la direcció general de Política Marítima i Pesca Sostenible, ha aprovat 497.120 euros en ajuts a 22 projectes adreçats al desenvolupament local participatiu dels municipis pesquers. Són aquells que compten amb els Grups d’Acció Local Pesquers de la Costa Brava (GALP).

Els GALP són entitats sorgides del Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP) 2014-2020 i s’encarreguen de dinamitzar el territori d’àmbit pesquer implementant millores amb l’aprovació de diferents projectes.

Els 20 projectes aprovats generaran una inversió d’aproximadament 600.000 euros als municipis que integren els Grups d’Acció Local Pesquers de la Costa Brava. D’aquestes operacions, quatre tindran un impacte a tot el territori d’actuació del Grup d’Acció Local Pesquer de la Costa Brava, i es generarà una inversió de 147.788 €. Això tindrà impacte a municipis del grup com Port de la Selva, Llançà, Cadaqués, Roses i l’Escala. Pel que fa a actuacions territorials, n’hi ha set de previstes a l’Escala per valor de 162.336 euros. També s’han adjudicat dues operacions concretes a Roses, que suposen 17.521 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li