Projectes amb reconeixement

0
747

Un total de set obres de l’Alt Empordà opten als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona d’aquest any


 

El jurat dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona ja ha fet públiques les obres finalistes que opten als guardons d’aquest any. Dels 119 projectes presentats se n’han escollit 46, i d’aquests, un total de set tenen com a escenari l’Alt Empordà. Les obres finalistes a la comarca s’ubiquen a municipis com Cadaqués, Avinyonet de Puigventós, Roses i Vilafant (podeu veure les imatges i els autors a les imatges).

Els projectes seleccionats s’han dividit en quatre categories: Arquitectura, Interiors, Paisatges i Espais Efímers. Val a dir que les obres de la comarca escollides pertanyen a l’àmbit d’Arquitectura i al de Paisatges. Pel que fa al jurat, en aquesta edició ha estat format per les arquitectes Isabela de Renteria, Montse Nogués i Marta Benedicto.

Les obres que han estat premiades pel jurat i el Premi de l’Opinió (premisarquitecturagirona.cat) es donaran a conèixer el pròxim 27 de maig en un acte a la seu de la Demarcació de Girona del COAC (Col·legi d’Arquitectes de Catalunya). Amb aquesta ja són 24 les edicions d’aquests premis que reconeixen el talent i la feina dels professionals de l’arquitectura. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li