Projecten un carril bici entre les Termes i el passeig de Riells

0
557

Un cop s’hagi pogut desenvolupar el planejament del futur parc de l’Estany de la Poma (que ja té la llum verda de la Comissió d’Urbanisme de Catalunya per iniciar-se), el carril bici seguirà per dins del parc per acabar connectant amb el passeig de Riells a través del carrer Naintré


Coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, l’Ajuntament de l’Escala ha posat en marxa els tràmits per crear un carril bici que connecti el camí dels Termes amb el passeig de Riells, passant pel futur parc de l’Estany de la Poma. Els serveis tècnics ja estan redactant el projecte del primer tram, que aniria des del camí dels Termes fins al carrer del Pi Gran resseguint el carrer dels Cossis. El carril ocuparia l’espai d’una de les línies d’aparcament d’aquesta via i caldria modificar algun tram de vorera per fer-lo possible.

Un cop s’hagi pogut desenvolupar el planejament del futur parc de l’Estany de la Poma (que ja té la llum verda de la Comissió d’Urbanisme de Catalunya per iniciar-se), el carril bici seguirà per dins del parc per acabar connectant amb el passeig de Riells a través del carrer Naintré.

L’alcalde de l’Escala, Josep Bofill, apunta que el primer tram es preveu que s’executi a principis de l’any vinent, per anar continuant a mesura que es pugui anar obrint el futur parc al públic, on també s’hi han previst diferents itineraris a peu. Tant el camí dels Termes (d’accés al Montgrí) com el passeig de Riells són vies molt utilitzades pels ciclistes, i es pretén que el nou carril bici es converteixi en una connexió directa entre el mar i la zona interior, i reforci les possibilitats de les rutes que hi ha a l’entorn del municipi.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li