Primers artistes confirmats del Figueres es MOU 2022

0
636

Eléctrico 28 i Tombs Creatius són els primers noms de la novena edició del festival que tindrà lloc del 30 de juny al 3 de juliol


Tombs creatius i Eléctrico 28 Frame són els dos primers artistes confirmats per la propera edició del Figueres es MOU 2022. Tombs Creatius portarà l’espectacle ‘Secrets’ on proposarà al públic una experiència personalitzada, emocionant, i intensa amb un recorregut circular a la Rambla, on interactuaran a través de diferents jocs. L’altre espectacle confirmat és ‘The Frame’ de la companyia Eléctrico 28. Una proposta inspirada en les observacions urbanes de Georges Perec, on quatre personatges, entrenats en les disciplines de l’observació, traduiran allò que està passant mitjançant el recurs de les lletres que formen paraules i de paraules que formen frases.
La novena edició del Figueres es Mou organitzada per Agitart, tindrà lloc del 30 de juny al 3 de juliol i programarà una quinzena d’espectacles amb artistes nacionals, espanyols i internacionals. Tot i que històricament els espectacles sempre han estat gratuïts, les dues propostes avançades seran de pagament. Les entrades es podran adquirir a partir de demà a través de la pàgina web oficial del festival www.figueresesmou.cat. La resta del cartell es donarà a conèixer a principis del mes de juny.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li