Primeres jornades de Salut Integral i Mar a Llançà

0
914

La inscripció dona dret a accedir a les xerrades tècniques virtuals de tres taules rodones consecutives, i a quatre activitats al cap de setmana


Aquest cap de setmana, entre el 18 i el 20 de setembre, Llançà acollirà les tres primeres jornades de Salut Integral i Mar.

Les activitats començaran el divendres, quan es faran per via Zoom les xerrades tècniques amb tres taules rodones consecutives, de manera que tant l’audiència com els ponents podran assistir a totes les taules. A partir d’aquí, seran els participants mateixos els que hauran d’escollir quatre activitats que s’ofereixen a través del web www.sommar.cat. Les propostes inclouen: ioga, xerrades, taller de mindfulness en família, snorkel, txikung i caiac contemplatiu, nedada conscient i un concert a càrrec de Rusó Sala el dissabte al vespre.

Aquestes jornades s’estan organitzades per l’entitat llançanenca i de recent creació Som Mar i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi. La finalitat de l’associació és aspirar a recuperar la relació pregona amb la natura i restablir una relació d’estima, amor i respecte al mar i les aigües del món, així com desenvolupar una nova consciència marina. Per això, un dels principals objectius de l’entitat és la protecció i la recuperació d’un estat òptim de salut del Mediterrani i el seu litoral.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li