Primera setmana sense cap cas de Covid a la Fundació Salut Empordà des del març

0
1614

Des de dilluns passat, les proves diagnòstiques de PCR i testos ràpids que fa el Departament de Salut han permès detectar 15 positius nous a l’Alt Empordà, xifra que representa un augment del 2,1%, i fa pujar la xifra total fins als 692


El que fa tres mesos i mig era la «normalitat», avui s’ha proclamat com l’excepció més benvinguda de tota la pandèmia: aquesta setmana, per primer cop des de mitjans de març, la Fundació Salut Empordà –que gestiona tant l’hospital de Figueres com el Centre Sociosanitari Bernat Jaume i l’ABS de l’Escala– no ha registrat cap cas nou de Covid-19. Fins ara n’ha tractat 349 (24 dels quals han acabat en defunció), però a l’hora de tancar aquesta edició no hi havia cap persona ingressada pel virus a les seves instal·lacions.

Des de dilluns passat, les proves diagnòstiques de PCR i testos ràpids que fa el Departament de Salut han permès detectar 15 positius nous a l’Alt Empordà, xifra que representa un augment del 2,1%, i fa pujar la xifra total fins als 692. A més, també s’han detectat 370 sospitosos més, de manera que ja n’hi ha 5.447. Aquests nous casos són a les àrees bàsiques de salut (ABS) de Roses (9), Figueres (3), Llançà (2) i l’Escala (1).

  • Pots consultar les dades, aquí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li