Primera partida de l’Estat per eliminar els passos a nivell

0
644

ERC i PSC es feliciten per l’esmena que permetrà traslladar l’estació del tren convencional a l’estació intermodal


Pas endavant per a la supressió dels passos a nivell de tren de Figueres. Els Pressupostos Generals de l’Estat inclouen una partida de 250.000 euros pel projecte que ha de traslladar l’estació del tren convencional a la intermodal de Figueres-Vilafant. ERC i PSC s’han felicitat per l’acord que ha estat una esmena pactada en els comptes del 2022. L’entesa consisteix en una inversió plurianual per al projecte i la primera partida és la de 250.000 euros.

ERC considera que es resol «una demanda que fins ara mai s’havia assolit i també es resol un tema de seguretat ciutadana i cohesió social». L’alcaldessa Agnès Lladó afegia: «ERC ha aconseguit un acord per acabar amb el dèficit històric inversor a la ciutat i a la comarca».

Des del PSC també es feliciten per l’acord i aprofiten per fer referència a la proposta ja feta en aquest sentit fa anys amb el govern socialista de Joan Armangué, la intermodalitat ferroviària. El PSC assegura també que «la darrera reunió entre el vicealcalde Pere Casellas i la ministra Raquel Sánchez, ambdós del PSC, ha permès desencallar aquesta tema que fa anys que tenalla el desenvolupament urbanístic i econòmic de Figueres».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li