Presenten un ‘fanzine’ de còmic i manga fet per estudiants

0
870

Dissabte es va presentar a la biblioteca pública de Figueres el fanzine que els alumnes de l’escola d’arts i llibreria Antaviana han realitzat durant les darreres setmanes i que recull una mostra del seu treball com a il·lustradors de còmic i manga.
Es tracta d’una revista de cinquanta pàgines i tretze històries de la que s’ha fet una tirada de dos-cents exemplars. Hi han participat tots els estudiants de l’escola dividits en dos grups; el que tenen entre 10 i 12 anys, i els sèniors, que van des dels 12 fins als 18. Tots han treballat sota tutela del dibuixant de còmics i professor per a l’ocasió, Paco Cavero, un publicista i director de curtmetratges d’animació que ha mirat de traslladar tot el seu saber a les dues colles de nanos.
El projecte és el resultat de les classes que cada dissabte al matí els alumnes fan a les instal·lacions que l’escola té al carrer Pere III. Durant dues hores aprenen les diferents tècniques de dibuix i regles de llenguatge que més endavant desenvolupen fent les seves pròpies històries.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li