Presenten l’Oficina d’Empresa i Emprenedoria als Caputxins

0
1393

L’OEE brinda serveis a emprenedors, empreses i persones aturades a través de tres eixos: Empresa, Emprenedoria i Invest-In


 

L’Ajuntament de Figueres va presentar dimecres els serveis de l’Oficina d’Emprenedoria i Empresa (OEE) a l’auditori Caputxins, en el marc d’un acte en el qual van intervenir l’alcaldessa, Marta Felip, així com el delegat a Girona d’ACCIÓ, Ferran Rodero.

L’OEE brinda serveis a emprenedors, empreses i persones aturades a través de tres eixos: Empresa, Emprenedoria i Invest-In. En la primera d’aquestes branques, l’Oficina ofereix el programa de creixement i innovació empresarial, formació empresarial a través de cursos, el programa de foment de les TIC o el butlletí de subvencions, entre altres eines.

Amb relació a l’eix d’Emprenedoria, l’OEE brinda assessorament per a la creació d’empreses, formació en creació d’empreses o programes de consolidació empresarial, mentre que en el sector Invest-In es tractarà la recerca i acompanyament d’empreses, la recerca de finançament i subvencions o la formació de treballadors, entre d’altres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li