Presenten el cicle formatiu superior en Direcció de Cuina

0
1580

Els estudis seran duals, alternant centre i empresa, i s’impartiran en col·laboració amb el Grup Peralada


 

L’Institut Olivar Gran va presentar la setmana passada el nou cicle formatiu de grau superior en Direcció de Cuina dual, que s’impartirà amb col·laboració amb el grup Peralada. Aquests nous estudis s’alternaran entre el centre educatiu i l’empresa i se sumen a l’oferta formativa postobligatòria de l’institut. Fins ara, hi havia tres cicles de grau mitjà: Cuina i Gastronomia, Serveis en Restauració, i Forneria, Pastisseria i Confiteria.

A banda de la presentació del matí, l’Institut va celebrar una jornada de portes obertes a la tarda per explicar a alumnes i famílies altres noves ofertes de titulacions. Es tracta dels nous cicles formatius d’Hoteleria i Turisme. Per aquesta ocasió el cap de sala del restaurant Castell de Peralada, Toni Gerez, va fer una ponència, juntament amb Calvin Sudhoff exalumne guanyador de CatSkills i cuiner del restaurant Castell de Peralada.

Durant la presentació del matí es van lliurar els diplomes de Coneixedors del Vi i del Cava 2016-2017 als estudiants que han completat el mòdul en Serveis de Restauració el curs 2016-2017. Aquesta titulació està impulsada conjuntament per l’Associació Vinícola Catalana, l’Institut del Cava i la Fundació per la Investigació del Vi i la Nutrició (FIVIN).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li