PreocupaciĂł per la inseguretat al barri de la Punta

0
1864

L’alcaldessa, Montse Mindan, aposta per un procés similar a l’iniciat amb una propietat al Mas Boscà: expropiar per després desnonar aquestes persones


 

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, va admetre en el darrer Ple ordinari que l’equip de govern també està preocupat per la situació al barri de la Punta. Mindan va respondre així a les peticions dels veïns que s’han agrupat per demanar solucions.

Al final de la sessió, el portaveu dels veïns, Thomas Spieker, va explicar que a finals d’agost es van reunir una cinquantena de veïns per «un problema que afecta greument la nostra convivència». Va dir que els carrers del barri s’han anat degradant i que això ha creat un ambient «d’incivisme i delinqüència insuportable». Spieker es va referir a les ocupacions il·legals d’edificis a carrers com Sant Pere Alt i Palmerola, on hi hauria «màfies dedicades a la venda de droga».

L’alcaldessa aposta per un procés similar a l’iniciat amb una propietat al Mas Boscà: expropiar per després desnonar aquestes persones. Mindan ja va advertir que el procés és llarg. El govern es va comprometre a fer més vigilància policial i a tramitar la instal·lació de càmeres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li