Preocupació al carrer Ter arran d’un nou atropellament

0
444

Ensurt al carrer Ter, a la zona coneguda com les Vinyasses, dijous a la tarda. Una veïna de 63 anys, F.T., va rebre l’envestida d’un vehicle quan travessava el pas de vianants a l’alçada de la carretera d’Olot en direcció al barri de Sant Joan. La dona va ingressar a l’Hospital de Figueres i dins la gravetat es troba estable, amb contusions, una fractura al canell i lesió al menisc. Els veïns que van ser testimonis del succés,coincideixen a dir que la dona “és viva de miracle”.
Aquest atropellament ha posat sobre la taula el problema viari que hi ha en aquesta zona. Els passos de vianants, tant en un sentit com en un altre, són “perillosos”, segons els veïns. Es queixen que venint de la carretera d’Olot, en fer el gir, els vehicles “es mengen el pas de vianants” i pel sentit contrari “hi ha un canvi de rasant” que tampoc no permet tenir visibilitat. A tot això, s’hi sumen les queixes per “l’excés de velocitat” a què van molts vehicles procedents del barri de Sant Joan.

la situació. El carrer Ter comença des de la carretera d’Olot en una zona de cases coneguda com les Vinyasses i acaba al barri de Sant Joan. Cap al mig de la via hi ha la comissaria dels Mossos d’Esquadra. El carrer té molt de trànsit de vehicles, ja que des d’allà s’accedeix a la carretera que va a Llers i també és una opció per anar cap a l’estació de l’alta velocitat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li