Posaran una mitjana a l’N-II entre la Jonquera i Capmany

0
799

El projecte, que ara el Ministeri començarà a redactar, també preveu que un dels sentits de la marxa tingui dos carrils


 

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) del Govern espanyol ha licitat un contracte de serveis per redactar tres projectes de millora de la seguretat vial en trams de les carreteres N-II i N-260 a la demarcació de Girona. L’anunci de la licitació es publicarà properament al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE). El valor estimat total de les tres actuacions puja a 7,1 milions d’euros, i dues de les actuacions beneficiaran la comarca de l’Alt Empordà.

D’una banda, es reordenaran els accessos a la carretera N-II, entre el punts quilomètrics 767,000 i 772,500, que és el tram comprès entre els termes municipals de la Jonquera i Capmany. La intenció del MITMA és adequar aquest sector al que ells anomenen 2+1, que consisteix a separar els dos sentits de la marxa per evitar que els cotxes utilitzin el carril contrari per fer avançaments. Concretament, s’habiliten dos carrils per un sentit i un altre en direcció contrària i se separen per una mitjana.

D’altra banda, també es millorarà la seguretat vial entre els punts quilomètrics 736,400 i 739,300 de l’N-II, al terme municipal de Bàscara. I la tercera actuació és la millora de la seguretat vial entre els punts quilomètrics 176,000 i 179,000 de la carretera N-260, al terme municipal de Puigcerdà (la Cerdanya). 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li