Posar en valor la gamba empordanesa

0
271

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà potenciarà durant les properes setmanes la cuina de la gamba de la Costa Brava a la formació dels alumnes del centre, com a activitat per impulsar els productes autòctons de la nostra terra. En concret, fins al 13 d’abril els alumnes de l’especialitat de la Cuina d’Aplicació de l’escola aprendran a elaborar plats utilitzant la gamba com a producte destacat. Ho faran, a més, utilitzant sempre gamba de les nostres costes, que sembla que s’està tornant a regenerar als principals caladors del litoral empordanès.
El responsable de Relacions Externes de l’Escola, Josep Sucarrats, explica que “part de la formació anirà encaminada a ensenyar l’alumne a valorar el producte autòcton i a treure’n un bon rendiment a la cuina. En aquesta ocasió la gamba serà la protagonista. S’ensenyarà, entre altres plats, a elaborar un còctel de gambes, un carpaccio de gambes amb oli de curri, un arròs cremós amb gambes i espàrrecs verds, la gamba a la sal o un conill amb gambes i carxofes”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li