Portbou serà la seu de l’onzena Trobada Transfronterera de Memòria Històrica

0
1024

La programació també compta amb presentacions literàries com la del llibre de Lisa Fittko ‘La meva travessa dels Pirineus’ (8 d’octubre) i projeccions cinematogràfiques, amb el film ‘Cisquet i el seu germà’ (7 d’oc­tu­bre)


El municipi de Portbou acollirà per primera vegada els propers 7,8 i 9 d’octubre la Trobada Transfronterera d’Associacions de Memòria Històrica, Democràtica i Antifeixista. Unes jornades organitzades per associacions de banda i banda dels Pirineus en què entre el calendari programat s’hi tro­ben tres sessions de treball: els llocs fronterers de memòria com a instruments de transmissió de la veritat; els arxius com a llocs de me­mòria i llocs de construcció de la memòria, i una sessió final on es faran activitats simultànies en dos grups. Totes les propostes estan enfocades a debatre el paper de les entitats i el tractament de la memòria històrica.

A més a més, la programació també compta amb presentacions literàries com la del llibre de Lisa Fittko La meva travessa dels Pirineus (8 d’octubre) i projeccions cinematogràfiques, amb el film Cisquet i el seu germà (7 d’oc­tu­bre).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li