Portbou aposta per oferir noves experiències turístiques

0
913

Aquesta iniciativa impulsada des de L’Àrea de Turisme del municipi esta acompanyada d’un nou projecte d’informadors i informadores turístics actius


La part exterior de l’oficina de turisme de Portbou presenta un aspecte renovat, amb fotografies que destaquen totes les experiències que es poden realitzar de manera slow al Mar dels Pirineus. Aquesta iniciativa impulsada des de L’Àrea de Turisme del municipi esta acompanyada d’un nou projecte d’informadors i informadores turístics actius.

«S’ha creat un nou equip format per dues joves portbouenques que estan aportant molt de valor a la nostra destinació. Els nostres conceptes bàsics a l’hora d’informar és que s’estimin Portbou i que ho sàpiguen transmetre i realment, ho estem aconseguint, sobretot gràcies al nostre projecte ‘El Mar dels Pirineus’», afirma la regidora de Turisme del consistori, Natàlia Torres.
Durant els mesos de juliol i agost l’oficina de turisme està oberta cada dia, i vol ser més que un punt d’informació, tal i com comenta Torres «la Júlia i la Violeta oferiran durant el mes d’agost un seguit d’experiències a tots els nostres residents i visitants per conèixer els principals recursos culturals i patrimonials del nostre municipi com tallers infantils per descobrir la flora i la fauna».

La campanya també vol incidir en la creació de continguts a les xarxes socials a través del compte Visit Portbou on es posarà el focus a l’Instagram i en la creació d’un canal de Tik Tok, amb informacions que estiguin alineades amb la proposta de valor i el projecte d’‘El Mar dels Pirineus’.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li