Portalblau tanca la desena edició amb una ocupació mitjana del 94%

0
1457

El festival ha registrat aquest 2017 l’assistència de 6.212 espectadors, que suposa un increment del 18% respecte als 5.261 de l’any passat


Amb les entrades esgotades des de fa setmanes, Andrea Motis va tancar diumenge la desena edició del festival Portalblau, que ha registrat una ocupació mitjana del 94,1 % i el cartell de sold out en 8 dels 10 concerts programats. Aquestes dades es troben entre les més altes que ha assolit el festival en la seva curta història i consoliden Portalblau com un dels principals esdeveniments culturals de l’estiu a la Costa Brava.

El festival ha registrat aquest 2017 l’assistència de 6.212 espectadors, que suposa un increment del 18% respecte als 5.261 de l’any passat. A més, dels deu concerts programats s’han exhaurit les entrades de les actuacions de Sopa de Cabra, Joan Dausà, Andrea Motis, Paula Grande, Neus Mar, Criatures i Roger Mas. També es van esgotar les places de la retransmissió en directe de l’òpera Il Trovatore, del Liceu a la Fresca, i la Riba es va omplir per veure l’espectacle de la cia. Corcoles.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li