Pons presenta al Festival de Guadalajara la cinta sobre la germana de DalĂ­

0
620

‘Miss DalĂ­’, que es podrĂ  veure el 6 d’abril a Las Vegas, fa un repĂ s de la vida d’Anna Maria i dels records amb el seu germĂ 


 

Quan no falta ni un mes per l’estrena europea de Miss Dalí a Figueres, coincidint amb la inauguració del cinema Las Vegas, el director Ventura Pons va fer la premiere mundial a Guadalajara, a Mèxic. Pons va dir que feia anys que volia explicar la història d’Anna Maria Dalí, la germana del famós pintor. El cineasta català va declarar: «És una història amagada i aquestes sempre són les més interessants». El nou film de Ventura Pons, Miss Dalí, va arribar al Festival de Cinema de Guadalajara, on es va homenatjar el cineasta català entregant-li un guardó.

La pel·lícula, que es podrà veure el 6 d’abril a Las Vegas, fa un repàs de la vida d’Anna Maria i dels records amb el seu germà. Pons diu que s’ha explicat molt: «El republicanisme dels anys trenta, el triangle amb Lorca, la història amb Buñuel i la Gala, la traïció i la tragèdia grega de dos germans que s’estimaven i no es parlaven». Ventura Pons assegura que «Dalí va trair a tothom».

Leave a Reply

Sigues el primer a comentar!

Notificar-li
avatar
wpDiscuz