Pons presenta al Festival de Guadalajara la cinta sobre la germana de DalĂ­

0
1360

‘Miss DalĂ­’, que es podrĂ  veure el 6 d’abril a Las Vegas, fa un repĂ s de la vida d’Anna Maria i dels records amb el seu germĂ 


 

Quan no falta ni un mes per l’estrena europea de Miss DalĂ­ a Figueres, coincidint amb la inauguraciĂł del cinema Las Vegas, el director Ventura Pons va fer la premiere mundial a Guadalajara, a MĂšxic. Pons va dir que feia anys que volia explicar la histĂČria d’Anna Maria DalĂ­, la germana del famĂłs pintor. El cineasta catalĂ  va declarar: «És una histĂČria amagada i aquestes sempre sĂłn les mĂ©s interessants». El nou film de Ventura Pons, Miss DalĂ­, va arribar al Festival de Cinema de Guadalajara, on es va homenatjar el cineasta catalĂ  entregant-li un guardĂł.

La pel·lĂ­cula, que es podrĂ  veure el 6 d’abril a Las Vegas, fa un repĂ s de la vida d’Anna Maria i dels records amb el seu germĂ . Pons diu que s’ha explicat molt: «El republicanisme dels anys trenta, el triangle amb Lorca, la histĂČria amb Buñuel i la Gala, la traĂŻciĂł i la tragĂšdia grega de dos germans que s’estimaven i no es parlaven». Ventura Pons assegura que «DalĂ­ va trair a tothom».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li