Ple absolut als eixos comercials per l’encesa nadalenca i el Black Friday

0
2091

Milers de persones van anar al Gran Jonquera dissabte a la tarda per veure l’espectacle que inaugurava el Nadal


 

Ha estat un cap de setmana de molt de moviment als comerços de l’Alt Empordà. L’encesa dels llums de Nadal a diferents punts de la comarca, com ara al centre Gran Jonquera Outlet & Shopping o a la ciutat de Figueres, van fer que dissabte a la tarda es concentressin més persones de l’habitual als accessos dels establiments. Hi va haver espectacles, novetats i un element cada cop més assimilat a casa nostra, els descomptes de l’anomenat Black Friday. Els comerciants, però, esperen que les rebaixes d’aquest cap de setmana no siguin un avançament de les compres de Nadal. L’objectiu és que sigui una altra campanya per atraure compradors i tancar l’any amb més vendes.

Dissabte a les sis de la tarda no hi cabia ni una agulla a l’Outlet de la Jonquera. La tramuntana i la sensació de fred van ser també un motiu per refugiar-se a l’interior del centre comercial i aprofitar per veure l’espectacle de Dance Me, l’escola de Sònia Navarro.

Es va donar també per encesa la il·luminació nadalenca i els visitants van poder veure altres novetats, especialment les adreçades als més petits. Destaca el parc d’aventura al costat de la pista de patinatge de gel, que s’ha ubicat a l’entrada de centre comercial. Totes aquestes activitats especials es podran gaudir fins al 7 de gener.

A l’eix comercial de Figueres l’encesa del Nadal ja està en marxa. Els comerciants valoren positivament aquest cap de setmana però estan convençuts que el ritme de vendes de Nadal i Reis serà especialment intens amb les compres d’última hora.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li