‘Platillos’ i postres amateurs amb molt de nivell

0
846

La Mostra de Gastronomia Empordanesa de Peralada va oferir 42 degustacions i dona cabuda a més de 160 comensals


El plat Platillo de cigrons amb bacallà, elaborat per María José Ríos Marcos, ha obtingut el primer premi en el Concurs de Platillos de la 28a Mostra Gastronòmica de Peralada celebrat el passat diumenge. Els actes van començar al matí al Centre Social, on els cuiners amateurs exposaven els plats que participaven en el concurs. En aquesta edició d’enguany hi van participar fins a 42 degustacions diferents, entre platillos i postres. El jurat, format per cuiners, restauradors i gastrònoms de reconegut prestigi com ara Jaume Subirós (del Motel Empordà), va decidir atorgar el primer premi de la categoria de postres a Roser Oliveras Punset pel seu «Cruixent dolç d’albergínia». L’accèssit en aquesta mateixa secció va ser per a Nina Guangjing Viladot Zalabardo, amb la «Mousse de crema catalana», i en la secció de platillos l’accèssit va ser per a Joaquima Callís Golobardes, que va cuinar un «Platillo de peus de porc amb naps».

També tenien premi els més menuts, que competien en la secció júnior de postres. Els guardonats en aquesta edició van ser Àlex Pons Delgado, amb un «Pastís de formatge japonès amb fruites», i Blai Cervera Cortada, que va crear un «Tronc de xocolata».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li