‘Platillos’ i postres amateurs amb molt de nivell

0
1056

La Mostra de Gastronomia Empordanesa de Peralada va oferir 42 degustacions i dona cabuda a més de 160 comensals


El plat Platillo de cigrons amb bacallĂ , elaborat per MarĂ­a JosĂ© RĂ­os Marcos, ha obtingut el primer premi en el Concurs de Platillos de la 28a Mostra GastronĂČmica de Peralada celebrat el passat diumenge. Els actes van començar al matĂ­ al Centre Social, on els cuiners amateurs exposaven els plats que participaven en el concurs. En aquesta ediciĂł d’enguany hi van participar fins a 42 degustacions diferents, entre platillos i postres. El jurat, format per cuiners, restauradors i gastrĂČnoms de reconegut prestigi com ara Jaume SubirĂłs (del Motel EmpordĂ ), va decidir atorgar el primer premi de la categoria de postres a Roser Oliveras Punset pel seu «Cruixent dolç d’albergĂ­nia». L’accĂšssit en aquesta mateixa secciĂł va ser per a Nina Guangjing Viladot Zalabardo, amb la «Mousse de crema catalana», i en la secciĂł de platillos l’accĂšssit va ser per a Joaquima CallĂ­s Golobardes, que va cuinar un «Platillo de peus de porc amb naps».

TambĂ© tenien premi els mĂ©s menuts, que competien en la secciĂł jĂșnior de postres. Els guardonats en aquesta ediciĂł van ser Àlex Pons Delgado, amb un «PastĂ­s de formatge japonĂšs amb fruites», i Blai Cervera Cortada, que va crear un «Tronc de xocolata».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li