Plana s’ofereix a tots els rosincs, siguin independentistes o no

0
804

Unes 300 persones van assistir a l’acte del cap de llista republicà, que va comptar amb el suport del diputat Wagensberg


 

El portaveu d’ERC a Roses, Joan Plana, va presentar oficialment, divendres passat, la seva candidatura a l’alcaldia del seu municipi. En un acte al Teatre Municipal amb unes 300 persones, Plana i el seu equip van comptar amb Montse Franch com a presentadora i amb la participació del diputat d’ERC al Parlament i impulsor de la plataforma Casa nostra, casa vostra, Ruben Wagensberg.

L’acte es va iniciar amb la lectura del manifest Ara Roses, que aposta per la creació d’una candidatura amb vocació municipalista, que aglutini persones i sensibilitats diverses i amb «un projecte integral de vila republicana».

Per la seva banda, el diputat Ruben Wagensberg va apostar per «aïllar les candidatures que fan servir mentides i discursos racistes» i es va comprometre, des del Parlament i com a diputat, a afrontar el tema de la venda il·legal ambulant.

L’alcaldable Joan Plana va destacar la feina feta pels quatre regidors d’ERC durant aquest mandat i es va presentar com el candidat que «vol ser alcalde de tots els rosincs». Va afegir que ERC vol més que ningú un alcalde independentista però vol que tots els ciutadans, siguin independentistes o no, l’hagin votat o no, se sentin representats i cuidats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li