Places gratuïtes per a vehicles al carrer del Talc, on hi havia l’antic CAP

0
1812

La Brigada municipal ha senyalitzat la zona amb pintura provisional per tal que es pugui fer ús de l’aparcament fins que s’asfalti definitivament


 

L’Ajuntament de Figueres ha posat en servei provisional l’aparcament gratuït del carrer Talc, situat als terrenys que ocupava l’antic CAP de Figueres. La Brigada municipal ha senyalitzat la zona amb pintura provisional per tal que es pugui fer ús de l’aparcament fins que s’asfalti definitivament.

Amb aquesta mesura, el barri del Rally Sud sumarà entre 10 i 15 places d’aparcament lliure per a cotxes, 6 places per a motocicletes, i aparcament per a bicicletes. A més d’adequar l’espai per disposar de noves places d’aparcament, també s’ha aprofitat per garantir el pas de vianants per sota la sitja entre el carrer de Josep Roca i Bros, la plaça de Bàscara i el carrer del Talc.

Per la seva banda, el PP demana que el terreny del costat del nou CAP, propietat de la Generalitat, es cedeixi per a aparcament. El PP proposa el mateix model seguit amb l’aparcament del carrer del Migdia, propietat de l’Estat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li