Pla per crear àrees de promoció econòmica urbana a Figueres

0
838

Amb l’objectiu de promoure les compres als establiments de la ciutat, s’ha iniciat la campanya «Comprem a Figueres»


La regidoria de comerç de Figueres, la Direcció General de Comerç de la Generalitat i les associacions comercials de la ciutat estan treballant per crear àrees de promoció econòmica urbana a la ciutat. Unes zones comercials madures que amb una gestió compartida pretenen potenciar la seva projecció exterior i millorar l’experiència comercial.

Una Àrea de Promoció Econòmica Urbana (APEU) és una zona geogràfica delimitada on el teixit comercial urbà i l’administració local treballen de manera conjunta per promoure i dinamitzar aquesta zona. Les APEU són un model de col·laboració i gestió publicoprivada que pretén aconseguir la professionalització i la millora competitiva de l’espai comercial urbà. Aquest model té el seu origen en el model anglosaxó conegut com a Business Improvement Districts (BID’S).

VALS DE DESCOMPTE. Amb l’objectiu de promoure les compres als establiments de la ciutat, s’ha iniciat la campanya «Comprem a Figueres». Des d’aquest dilluns i i fins el 14 d’abril es podran bescanviar els vals de descompte als comerços adherits. La iniciativa destinarà gairebé 200.000 euros en forma de vals de descompte de 10 euros. Els beneficiaris seran els empadronats a Figueres de la franja d’edat de 18 a 25 anys i de 65 anys o més. Per poder utilitzar el val de 10 euros cal fer una compra de com a mínim 20 euros, i també es poden utilitzar els dos vals per una compra superior a 40 euros. Els vals es podran descarregar telemàticament a compremafigueres.figueres.cat, o físicament a l’Oficina de Turisme. En total, s’han adherit un centenar de comerços a aquesta campanya, que es fa amb col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona, dins del pla de reactivació econòmica de l’Ajuntament.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li