Pilotes per un Somriure i Gorditos Team, cap al Marroc

0
1361

El ral·li Maroc Challenge, que es disputarà a partir d’aquest dissabte, 1 de desembre, i fins al dia 8, consta d’un total de 6 etapes amb un recorregut de més de 2.000 quilòmetres per muntanyes, valls i deserts


 

El passat divendres la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Torroella de Fluvià va acollir la presentació de l’equip Pilotes per un Somriure, un dels dos equips alt-empordanesos que enguany participaran en el ral·li de caràcter solidari Maroc Challenge.

«Per nosaltres és una experiència nova, ja que és el primer any que hi participem, però només de pensar que pots millorar una mica la vida de la gent més desfavorida del Marroc, ja ens sentim interiorment guanyadors», va explicar el copilot de l’equip, Ricardo Navarro, que formarà tàndem amb Rolando Michelet.

L’altre equip local participant és un vell conegut de la prova africana, els Gorditos Team, que aquest 2018 afrontaran la seva quarta Maroc Challenge de manera consecutiva. En aquest cas, l’equip rosinc està format per José Luis Martos i Sergio Cayuela.

LA PROVA. El ral·li, que es disputarà a partir d’aquest dissabte, 1 de desembre, i fins al dia 8, consta d’un total de 6 etapes (aquest divendres, 30 de novembre, es faran les verificacions tècniques i administratives). L’inici té lloc a Nador, mentre que l’arribada és a Saïdia. Entremig, un recorregut de més de 2.000 quilòmetres per muntanyes, valls i deserts.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li