Pilarín Bayés: “Fer llibres per a nens és treballar pel futur”

0
16749

L’Ajuntament de Roses va inaugurar  una exposició i un llibre a Ca l’Anita adreçat al públic infantil i dedicat a la figura de l’historiador Jaume Vicens i Vives


Departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses va inaugurar una exposició i un llibre a Ca l’Anita adreçat al públic infantil i dedicat a la figura de l’historiador Jaume Vicens i Vives, qui va tenir un important vincle amb la població de Roses. La inaguració d’aquest espai, pensat únicament per a la mainada,  va comptar amb la presència de diferents representants com l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan; la directora de l’escola Vicens Vives, Elisabet Ginestera; tres dels fills de Jaume Vicens i Vives; l’autor del llibre, David Pujol, i la il·lustradora, Pilarín Bayés. Hi havia un públic nombrós, sobretot mainada, que van escoltar amb respecte tots els parlaments.

De les ponències cal destacar l’emoció i l’estima del poble de Roses amb la història de Jaume Vicens i Vives. Pel que fa a la dibuixant, amb el seu somriure permanent, Pilarín Bayés va sentenciar que “fer llibres per a nens és treballar pel futur.” El fill de l’historiador va declarar que aquest acte era un dels més emotius per a ell i la seva família. La petita història de Jaume Vicens i Vives és el títol del llibre que neix arran de les beques Cultura de l’esforç, l’escola Vicens Vives de Roses va proposar al consistori l’edició d’un llibre sobre la vida de l’home que dóna nom al centre educatiu.

.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li