Petits canvis de consciència per millorar el món

0
782

La mostra ‘Biodiversitat i canvi climàtic als Pirineus’ exposa les causes i conseqüències del canvi climàtic i que cal fer per a poder frenar-lo


Encara som a temps de mitigar les conseqüències climàtiques i d’adaptar-nos al nou escenari global. Aquesta és la premissa del Projecte SOSPYR, que ha inaugurat una mostra anomenada Biodiversitat i canvi climàtic als Pirineus a la casa de la Cultura de Llançà. Una exposició que presenta de forma visual i dinàmica els efectes i les conseqüències del canvi climàtic en diferents ecosistemes del Pirineu. Una proposta apta per a tots els públics, que pretén sensibilitzar sobre els riscos que suposen els efectes d’aquesta modificació ambiental en l’àmbit local i global.

A través de panells identificatius, s’explica l’impacte de la pèrdua de biodiversitat del Pirineu, com varien els cicles fenològics en les relacions entre espècies, i també es proposen canvis d’hàbits i d’actituds per poder fer front a l’emergència climàtica d’una forma conjunta mitjançant aquestes petites accions individuals.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li