Pere Casellas continuarĂ  sent primer secretari del PSC de Figueres

0
948

Una assemblea extraordinària que es va fer dijous telemàticament va renovar l’executiva local del partit


L’assemblea extraordinària del PSC de Figueres que es va fer dijous per la via telemàtica va reelegir Pere Casellas com a primer secretari del partit a la ciutat. El mateix Casellas –que és regidor des del 2003 i actualment vicealcalde– va valorar que «la nova executiva representa la continuïtat d’un projecte que vol recuperar Figueres, i que representa el millor de la ciutat».

L’acompanyaran a la comissió Gabriel Guerrero (Organització i Acció Territorial), Paquita Planella (Finances i adjunta a Organització), Houda Qasmi (Polítiques Feministes, Socials i Igualtat), Sònia Trilla (Política Municipal i Coordinació), Lluís Sanjuán (Infraestructures, Territori i Espai Públic), Carlos Martín (adjunt a Infraestructures, Territori i Espai Públic), Dídac Capel (Transcició Ecològica i Nova Societat), Carmina Lázaro (Militància Històrica), Antonio Parra (Formació), Soni Carrasco (Comunicació i Relacions Institucionals), Alfons Martínez (Estudis i Programes), José Luís Guillén (adjunt a Estudis i Programes), i els vocals Maribel March, Helena Mach i Josep Maria Poch. A més, formaran part del Consell de la Federació Soni Carrasco, José Luis Guillén i Dídac Capel.

A l’Assemblea hi van participar el primer secretari del PSC de Comarques Gironines i diputat, Marc Lamuà, i el secretari d’Organització del PSC Comarques Gironines, Alfons Jiménez.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li