Peralada vol duplicar les llicències de pitch & putt per organitzar més proves

0
436

Duplicar el nombre de llicències de pitch & putt i adquirir els mateixos drets que altres camps de Catalunya és el principal objectiu que s’ha marcat la direcció del Peralada Golf Club, que aspira a organitzar més tornejos de la Federació Catalana durant l’any. En aquest 2013, el P&P Peralada només acollirà una competició del Campionat de Catalunya per equips, la cinquena jornada del grup Nord de Quarta Catalana, que se celebrarà el cap de setmana del 26 i 27 d’abril.
“El repte que ens hem marcat per l’any vinent és ser un camp de ple ús”, comenta Núria Bech, directora del Golf Peralada, que assenyala que “hi ha camps de Catalunya que organitzen quatre o cinc proves durant l’any, mentre que a nosaltres només ens toca una. Si la Federació organitza tornejos aquí, gent d’arreu de Catalunya podrà conèixer el P&P Peralada”.
Per deixar de ser un camp adherit i gaudir dels mateixos drets que els altres, el P&P Peralada ha de complir amb dos requisits. El primer, disposar d’equips en competició (en té quatre). El segon, arribar a les 120 llicències. “Actualment, en tenim 50, així que ens queda feina per fer”, diu Bech, que reconeix que “no sé si serà fàcil arribar-hi, però ho provarem”. En aquest sentit, la directora del Golf Peralada considera que la situació geogràfica complica aquest objectiu: “Fer llicències a la zona on estem… a Barcelona seria molt més fàcil”.

cinc anys de pitch & putt. L’aposta de Peralada pel pitch & putt va néixer fa cinc anys amb la creació del primer equip, que es va inscriure a l’Interclubs. “El P&P Peralada va començar a Quarta Catalana i, amb un ascens per temporada, va arribar a Primera, però no vam aguantar la pressió i aquest any juguem a Segona. Realment, estem més còmodes en aquesta categoria, amb desplaçaments més curts”, comenta Núria Bech.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li