Peralada i Figueres mouen fitxa

0
839

Els xampanyers, en el seu retorn a Tercera, tanquen els seus primers fitxatges, quatre dels quals arribats de la Unió


 

Es preveu un inici d’estiu agitat a les oficines del Club Futbol Peralada i de la Unió Esportiva Figueres, tal com deixen entreveure els últims moviments d’aquests dies en cadascuna de les entitats alt-empordaneses.

Els xampanyers, que retornen a Tercera Divisió després del seu descens de Segona Divisió B, han d’efectuar una renovació total de la plantilla després de la desvinculació de filiació amb el Girona _l’últim moviment ha estat una proposta del club gironí per tal d’establir una col·laboració amb els empordanesos, a través del qual aquests últims es podrien beneficiar de l’entesa mitjançant la celebració de partits amistosos o de tenir la prioritat a l’hora de captar jugadors del planter blanc-i-vermell, entre altres mesures. L’entitat alt-empordanesa, que va posposar l’assemblea extraordinària prevista per diumenge per aquest dimecres (20.30 h), ha d’acabar de valorar com segella la desvinculació amb el Girona i quin rumb afronta el nou lligam, si és que finalment aquest prospera.

No obstant això, els verd-i-blancs ja han començat a moure fitxa i ja han tancat les primeres incorporacions. De la mà del director esportiu, Nitus Santos, i del tècnic Albert Carbó, el club peraladenc ha pescat amb força a pocs quilòmetres, a Vilatenim, des d’on ha incorporat les arribades dels migcampistes Èric Vilanova i Ritxi Mercader, així com dels defenses Sergi Romero i Albert Canal. D’altra banda, el club també ha segellat l’arribada del defensa Toni Cunill, del Llagostera.

Tots ells encapçalen un capítol d’arribades que s’engreixarà pròximament amb noves cares.

LA UNIÓ, SENSE ELS CAPITANS. L’èxode de capitans a la Unió ha estat fulgurant, i també polèmic. A través d’un comunicat, el club blanc-i-blau va detallar que la marxa es devia a les «altes pretensions econòmiques» dels futbolistes. «El rigor econòmic és sagrat, no podem posar en risc el club», explicava el president del club, Narcís Bardalet, a la nota. No obstant això, alguns dels protagonistes, com Vilanova o Ritxi, van expressar a través de les xarxes socials que la seva no continuïtat no es devia a causes econòmiques, sinó a qüestions personals i esportives, mentre que Canal, en declaracions al diari L’Esportiu, va assenyalar que havia arribat a un acord verbal i amb unes condicions fixades amb els figuerencs, però el club poc després li va dir que aquest acord havia caducat.

Qui tampoc continuarà defensant la samarra figuerenca és el davanter empordanès Xavi Ferrón, mentre que el club sí que ha decidit segellar la continuïtat d’un altre atacant, el veneçolà Sergio Álvarez, que se suma a les renovacions de Bora Barry, Àlex Campos i Pol Tarrenchs.

En el capítol de fitxatges, el conjunt unionista ha confirmat recentment les arribades dels defenses Carles Gallardo (Banyoles) i Mario Jiménez (Llagostera B), així com del punta Josep Pepu Soler, que aquesta temporada s’ha proclamat màxim golejador de Primera Catalana defensant la samarreta del Palamós. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li