Peralada compra la bodega Chivite

0
1650

L’operaciĂł s’afegeix a les adquisicions del Celler Oliver Conti i la productora Privat materialitzades enguany


 

El pla estratègic del Grup Peralada aprovat l’any 2015 continua creixent. La setmana passada, la companyia va confirmar la compra del Grupo Chivite, un celler d’origen navarrès amb més de 350 anys d’història que ha acabat essent adquirit per l’empresa alt-empordanesa després de “diversos mesos de negociacions”. Amb aquesta, el grup peraladenc ja ha materialitzat enguany tres compres: abans havia adquirit el celler empordanès Oliver Conti i la productora de cava ecològic Privat.

A més de l’adquisició dels vins del mateix nom del grup, l’operació amb Chivite també suposa que les marques Gran Feudo i Viña Salceda passin a formar part de la companyia empordanesa. En total, aquesta compra ha de servir al Grup Peralada per facturar més de 60 milions d’euros en el negoci del vi, així com arribar a gairebé un centenar de mercats internacionals.

D’altra banda, l’adquisició mantindrà l’actual director de Chivite, Julián Chivite, com a president i aportarà a la gamma de productes del Grup Peralada vins produïts a Navarra i La Rioja. “La tradició de més de tres segles de la família Chivite elaborant vins de qualitat de marcada personalitat que li han valgut gran prestigi internacional, encaixa perfectament amb la nostra forma de veure el negoci vinícola”, va declarar Javier Suqué, president del Grup Peralada.

EL NOU CELLER, EN MARXA. Més enllà d’aquesta operació , Peralada no s’oblida del seu gran projecte infraestructural, el nou celler amb capacitat per a 2,8 milions de quilos de raïm ideat per RCR Arquitectes, guanyadors del Pritzker 2017 d’enguany. En concret, la nova instal·lació, que està cridada a esdevenir un referent en termes de sostenibilitat, ja que serà la primera amb certificació LEED a Europa, es preveu que estigui operativa l’any 2019.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li