Pau Riba i Joan Isaac als Vespres de Vilafant

0
1274

Com l’any passat, el dissabte, 6 de juliol, s’oferirà un concert solidari, a càrrec de Gospel Tramunt.Cor, a benefici d’AECC-Catalunya Contra el Càncer. Tindrà un cost de 10 euros


 

Aquest juliol, els jardins Puig Massanet s’ompliran de cançons d’autor amb els Vespres Musicals de Vilafant. Les actuacions, gratuïtes, començaran a les 21 h. L’artista Pau Riba, amb mig segle de trajectòria, donarà el tret de sortida el 5 de juliol amb la proposta «Pau sol».

Divendres següent, 12 de juliol, un altre pes pesant de la cançó catalana pujarà a l’escenari: Joan Isaac amb l’espectacle «Paral·lelismes», acompanyat pel pianista Antoni Olaf.

Les encarregades de cloure la 19a edició, el 19 de juliol, seran les Kol·lontai, amb «Cançons feministes per la llibertat i la igualtat». Es tracta d’un quartet de cantautores catalanes -format per Montse Castellà, Sílvia Comes, Meritxell Gené i Ivette Nadal- que musiquen textos de dones escriptores: des de Montserrat Roig fins a Marina Garcés.

Per altra banda, com l’any passat, el dissabte, 6 de juliol, s’oferirà un concert solidari, a càrrec de Gospel Tramunt.Cor, a benefici d’AECC-Catalunya Contra el Càncer. Tindrà un cost de 10 €.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li