Passejant per Figueres

0
427

ENTREVISTA. Amanda Díaz-Ubierna. Actriu i directora de la CIA. Amanda Pola. Guanyadora d’una beca agita
“El passeig és una sensació interior, és un estat de l’ànima. I això és el que et proposem que facis a la teva ciutat”
Amanda Pola ens descobreix durant tres dies la Figueres del 1970 a partir del passeig que va fer el major col·leccionista de passejades, Otto Waltser
Vostè viu a Marsella.
Vaig marxar de Santander per estudiar Comunicació Audiovisual a Madrid. Quan estava a punt d’acabar, vaig començar a estudiar Art Dramàtic i em vaig haver de traslladar a Barcelona, a l’Institut del Teatre. Vaig acabar i vaig treballar uns anys allà. En un moment determinat, em va interessar l’antropologia urbana. Aquí apareix la FAIAR, la primera escola de formació específica de teatre al carrer. Era a Marsella, hi vaig anar, i allà em vaig quedar. Ja fa sis anys.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li