Passejades amb tots els adults de la família

0
846

A la comarca, continuem amb les franges horàries per passejos amb menors de 14 anys (en alguns municipis) però aquestes passejades ja es poden fer amb tots els adults de la família


Des d’aquest diumenge els territoris que són en fase 1 i que ja ho estaven de fa dies tenen alguna concessió més. A la comarca, continuem amb les franges horàries per passejos amb menors de 14 anys (en alguns municipis) però aquestes passejades ja es poden fer amb tots els adults de la família. Dit d’una altra manera, amb tots els adults amb qui conviuen els menors. Les passejades es poden fer també amb grups d’un màxim de deu persones.

FASE 2. S’espera que aquesta setmana les dades puguin ser favorables perquè la regió sanitària pugui passar a la fase 2 de la desescalada. Caldrà veure-ho. Serà el moment del bany permès a les platges; ara només s’hi pot passejar, fer entrenament i pesca recreativa, com a exemples.

Amb el tema del bany a les platges i tota la regulació de l’espai de la sorra, són els ajuntaments els ens que tenen les competències. Cada municipi haurà d’establir les normes partint de les bases mínimes de seguretat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li