Partides simultĂ nies en honor a Gironella

0
1542

L’activitat s’emmarcava en els actes de celebraciĂł del centenari del naixement de l’escriptor Josep Maria Gironella, fill predilecte de Darnius


 

El Mestre Català (MC) del Club d’Escacs Figueres, Àlex Pinsach, va oferir diumenge a Darnius una sessió de partides simultànies d’escacs contra 12 taulers, una activitat que s’emmarcava en els actes de celebració del centenari del naixement de l’escriptor Josep Maria Gironella, fill predilecte del municipi alt-empordanès.

Pinsach va obtenir un gran resultat amb 11 victòries i una sola derrota, malgrat el nivell dels jugadors amb els quals es va enfrontar, on hi havia escaquistes locals i també diferents jugadors federats del Club d’Escacs Figueres, alguns d’ells amb més de 2.000 punts d’Elo català. La sessió es va allargar durant dues hores i mitja i en finalitzar es va oferir un vermut als participants.

Pinsach ha estat campió absolut de Girona amb 17 anys –ara en té 21–, i ha obtingut un total de dos podis en sub-16 i en sub-18 al Campionat de Catalunya per edats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li