Parlar de la mort i del dret a decidir

0
736

La sala d’exposicions de la Ciutadella de Roses acull fins el 16 de setembre la mostra «La mort digna i il·lustrada», una iniciativa de l’Associació Dret a Morir Dignament (DMD), on 25 joves il·lustradors expressen la seva visió de la mort digna


La sala d’exposicions de la Ciutadella de Roses acull fins el 16 de setembre la mostra «La mort digna i il·lustrada». Es tracta d’una iniciativa de l’Associació Dret a Morir Dignament (DMD), on 25 joves il·lustradors expressen la seva visió de la mort digna. Els artistes intenten canviar la imatge estereotipada i sovint repetitiva amb què tradicionalment s’ha il·lustrat el tema de la mort.

L’exposició és una de les activitats organitzades per l’Ajuntament de Roses per oferir a la ciutadania tota la informació entorn al dret a una mort digna. Precisament, pel 19 d’octubre hi ha prevista una sessió informativa a Ca l’Anita per resoldre dubtes sobre la qüestió i conèixer les eines disponibles actualment.

En aquest sentit, hi ha hagut canvis després de l’aprovació de la Llei de Regulació de l’Eutanàsia, que va entrar en vigor el 25 de juny. Roses ha donat suport des de fa temps al dret a morir dignament i ja per ple havia aprovat una llei a favor de l’eutanàsia.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li