Parelles de cinema

0
1140

Sovint, en el cinema, es fa evident que la unió a la pantalla d’un determinat actor amb una determinada actriu produeix una química especial, un espurneig intens que sorgeix de l’encreuament d’estils, del fregament dels cossos o de l’intercanvi de mirades. És una química sensual i intel·lectual que algunes parelles fabriquen espontàniament a la pantalla i que no deu res a guionistes o directors. No obeeix cap llei escrita, no hi ha cap norma que ens aclareixi el perquè d’aquesta compenetració. Passa i ja està, i tothom ho percep.
Aquesta exposició ens mostra 60 parelles de la història del cinema del Hollywood clàssic (1920-1970), que van tenir aquesta química tan especial a la pantalla. Ens ho mostra a través de 60 fotografies de gran format, amb unes reproduccions d’altíssima qualitat, que aconsegueixen que l’embruix i la màgia d’aquestes parelles traspuï a través de les imatges.
Igual que les estrelles de debò, que ens envien la seva llum a través del temps i l’espai quan, en realitat, n’hi ha que ja fa molts anys que es van apagar, algunes estrelles de Hollywood que van llaurar la seva fama en solitari -encara que sempre molt ben embolcallades en les seves llegendàries galàxies estudi Metro, Paramount, Fox, Warner, Columbia o Universal- van saber també, quan el destí o els seus productors ho van decidir, brillar intensament en parella.

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li