Panem et circenses

0
1584

Doncs encara que el món del circ i el museu estan molt de moda i el circ de l’Ajuntament de Figueres tampoc deixa de ser un espectacle, (encara d’altres no es queden enrere), m’estimo més parlar d’un altre circ més mediàtic i que es podia haver evitat en el seu moment, amb una mica de més “arguments” sota el pantaló.

Avui el cos em demana parlar del circ que s’ha muntat a la vora de l’Arc de Triomf de Barcelona, un passeig triomfal de les legions de seguidors de l’esperpèntic món independentista, personificat en tres autovíctimes del seu egocentrisme i afany messiànic.

Encara que hi ha que es pensen que estan imputats per col·locar urnes. No podem oblidar que es tractava d’unes caixes de cartró, amb una base de dades/cens de difícil justificació, per tal de fer el ridícul i no assolir la majoria desitjada; deu ser conseqüència de l’efecte camaleònic de canviar cada sis mesos de sigles i perdre la seva identitat, que tot plegat, havia estat prohibit i han estat jutjats per prevaricació i desobediència, malgrat que hi havia motius per afegir un parell de càrrecs mes.

Això de ser generĂłs amb els diners pĂşblics de tots amb una festa que no representa a tots els catalans , no respectar les lleis ni les resolucions judicials que obliguen a tota la resta de ciutadans/pagans no pot sortir de franc. Amb quina moral poden desprĂ©s poden reclamar i obligar la resta de la poblaciĂł que paguin els impostos, respectin les lleis i l’ordre pĂşblic si els capitostos sĂłn els primers a desobeir i cridar la resta al seguidisme a les seves genialitats? Qui ha pagat els autocars de suport al judici? Qui i com compensaran les hores perdudes de feina ? On ha anat a parar aquella faxenderia de raval davant els mitjans i amagada davant del jutge ? Ara la culpa Ă©s del col·laboradors necessaris…

S’ha demostrat per activa i per passiva i al judici, que tota la gent que no va col·laborar amb aquest circ, que no passa d’enquesta manipulada, han assajat per portar la contrària al règim absolutista i totalitari.

Les persones que volem conviure en pau a Casa Nostra, que ens expressem en català i castellà sense problemes, que manifestem públicament que soms constitucionalistes, que defensem la democràcia, la Constitució i l’Estatut, ens hem de veure massa sovint insultats i amenaçats pels demòcrates de tota la vida. Es coneix molt bé d’on han sortit les estratègies per tal de manipular la gent de bona fe i l’adoctrinament que es fa des de ben menuts; si recordem la història recent de mitjan segle passat a centreeuropa, ben segur que Gobbles i Hendrich estarien ben orgullosos de veure com les seves nefastes aportacions a la Humanitat, encara tenen partidaris i són vigents, en aquest cas, amb una estelada pel davant: adoctrinament a les escoles, crear un enemic imaginari al qual culpar de tot, la marxa de torxes(nomes falta la Kristallnacht) marcar els comerços enemics o amics , control dels mitjans de comunicació, figures messiàniques idolatrades, totalitarisme, etc.

Els polítics no s’han de creure que estan per sobre de la llei, que poden coaccionar els empleats públics amb la por de perdre el seu lloc de treball, no poden fer llistes de catalans bons i dolents, no poden dir que es jutja a tot Catalunya amb la vella i coneguda estratègia pujolista (+3%) de confondre Catalunya amb si mateix (l’Estat sóc jo ja va ser un invent de l’absolutista Lluís XVI), no es poden pensar que quedaran impunes davant les infraccions i delictes que han comés durant anys saquejant les arques dels nostres diners, entre altres malifetes.

Confio que hi ha molta gent de bona fe, que creuen en la Independència; res a dir, tothom es lliure de creure en el que serĂ  bo i millor per a la Nostra Terra. NomĂ©s els demano que despertin d’aquest engany, d’aquest malson que viuen i reflexionin com pagarem les pensions, a quin lloc romandrem d’Europa, qui pagarĂ  el 80% de la nòmina dels Mossos que ara paga el Papa Estat, quant hauran de pujar els impostos per engreixar tot el muntatge, quina impunitat tindran els que ara ens volen envoltar amb aquesta cortina de fum, que faran els inversors estrangers i les mateixes empreses catalanes…ben segur que ara hi ha qĂĽestions de fiscalitat a resoldre, però es negocia anant a les reunions de presidents autonòmics, no rebutjant anar-hi fer rodes de premsa per tal de dir que l’Estat no ens vol escoltar, mentrestant rebem milions d’Euros del FLA per engrossir la llista de mantinguts amb alts cĂ rrecs a la Generalitat, consells i diputacions, pseudoembaixades inĂştils i conferències al Parlament, plenes de mainada i jubilats portats d’arreu.

Abans d’acomiadar-me, voldria recordar als ajuntaments que paguen la quota il·legal de l’AMI amb diners públics, els quals incompleixen la llei de banderes o el protocol, com justificaran als seus veïns les sancions a les quals es podrien haver destinat aquest calerons, tenint en compte la precària situació de molts ajuntaments, que hauran de vendre el seu patrimoni per pagar els deutes adquirits.

Bon Circ i Bon Carnaval!

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li