Palau-saverdera va tancar l’any amb un superàvit d’1,1 milions

0
564

En el ple, Domènech Broch (a la imatge) va assumir el càrrec de regidor del govern en substitució de Gladys López


L’Ajuntament de Palau-saverdera va tancar el 2021 amb un romanent líquid de tresoreria d’1.140.141,28 euros. L’equip de govern de Gent de Palau-AM va donar compte de la liquidació del pressupost en el ple del passat 24 de febrer. A 31 de desembre de l’any passat, el deute viu de l’Ajuntament era de 465.464 euros, la qual cosa suposa una ràtio d’endeutament (resultat de dividir el deute viu entre els ingressos corrents liquidats) del 21,46%. Segons els informes d’intervenció, l’Ajuntament va complir durant el 2021 amb l’objectiu d’estabilitat pressupostària i amb el principi de sostenibilitat financera, però va incomplir la regla de despesa.

Durant la sessió es va acordar per unanimitat, després de modificar la proposta plantejada inicialment per l’equip de govern, d’aprovar el plec de clàusules i l’imminent inici de la licitació de les obres previstes en el projecte de reurbanització dels carrers Ciutat i Rosselló.

També per unanimitat es va aprovar inicialment el nou redactat de l’ordenança que regula l’impost de l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana, més conegut com a plusvàlua, per adaptar-la a la darrera sentència del Tribunal Constitucional. D’altra banda, amb el vot a favor de tot el consistori, es va aprovar una moció plantejada per l’equip de govern de Gent de Palau-AM per reclamar la continuïtat del tram de la línia de tren Figueres-Portbou i la millora del servei, així com més manteniment i seguretat a l’estació de Vilajuïga. Finalment cal destacar que, en aquest ple, Domènech Broch Padrosa va assumir el càrrec de regidor de l’equip de govern, en substitució de Gladys López.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li