Palau-saverdera suspèn la tramitació del pla del SUD3

0
512

El ple va rebutjar la proposta del Govern de tancar la part de baix de la plaça de Can Lluent per fer-hi un magatzem


L’Ajuntament de Palau-saverdera ha acordat suspendre la tramitació de l’aprovació inicial del Pla parcial del sector conegut com a SUD3, que està ubicat majoritàriament per sobre del restaurant Casa Carmeta. L’últim ple ordinari va prendre la decisió per unanimitat, perquè el Pla parcial incomplia la normativa en 15 aspectes. En el mateix punt de l’ordre del dia es va considerar exhaurida la suspensió de plans urbanístics, així com l’atorgament de llicències que afectava aquest sector des del 15 de maig del 2019. I l’Ajuntament ja ha encarregat els treballs per modificar el Pla general i fer que els terrenys deixin de ser urbanitzables.

A la mateixa sessió es va donar compte de dues modificacions del pressupost municipal que han de permetre finançar dues actuacions: la substitució de part de l’enllumenat públic del nucli urbà per lluminàries led (que costarà 40.566,70 €) i l’adequació del Centre Cívic a la normativa contra incendis i d’accessibilitat (que costarà 113.420,15 €).

Paral·lelament, el ple va rebutjar la proposta de l’equip de Govern d’aprovar el projecte per tancar la part de baix de la nova plaça de Can Lluent i convertir l’espai en un magatzem. Els dos grups de l’oposició hi van votar en contra.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li