Palau-saverdera resol un litigi històric pels terrenys on hi ha la depuradora

0
1834

L’Ajuntament va comprar la parcel·la el 1989 però mai la va arribar a inscriure en el Registre de la Propietat


 

Després d’anys de tràmits judicials, l’Ajuntament de Palau-saverdera ha posat punt i final a un litigi històric: el que qüestionava la propietat del terreny on s’ha construït la depuradora municipal. La Corporació va adquirir la parcel·la l’any 1989, però mai la va inscriure en el Registre de la Propietat. Això va permetre que, l’any 2014, una empresa que assegurava ser la propietària del terreny presentés un contenciós contra l’Ajuntament i el Consorci de la Costa Brava. Però ara, amb el pagament de 5.900 euros, ha admès la titularitat municipal i ha demanat al jutjat que arxivi definitivament del Contenciós.

PISCINA MUNICIPAL. Aquest és un dels punts que es va tractar l’últim ple ordinari, celebrat el 21 de desembre. Una sessió que també va servir per rescindir el contracte de gestió de la piscina municipal. L’acord havia de ser vigent fins el proper 8 de juny, però l’Ajuntament l’ha extingit abans d’hora, en forma de sanció, perquè ha detectat «incompliments molt greus» del contractista.

El Consistori ha valorat en 17.576,12 euros les obres fetes per compte del concessionari. I d’aqueta quantitat n’ha restat un import de 18.554,82 euros que corresponen a treballs de manteniment que no s’han fet i a factures pendents de pagament per part del contractista. Els 978,70 euros de diferència entre les dues quantitats s’han incautat de la garantia dipositada per l’empresa gestora del servei, que ara té un termini per presentar al·legacions.

LLOCS DE TREBALL. El mateix ple va acordar canvis que afecten els llocs de treball de l’Ajuntament. S’ha contractat interinament una persona per cobrir la baixa de l’agutzil i s’han modificat les característiques de tres llocs de treball: la de l’auxiliar administrativa que feia feina al dispensari i la de l’auxiliar administratiu amb càrrec d’agutzil (perquè l’Institut Català de la Salut es farà càrrec del personal del dispensari), i la de l’àrea de Governació, que passarà a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li