Palau-saverdera resol el litigi del Sun Village definitivament

0
608

El Tribunal Suprem tampoc ha admès el recurs presentat per diversos propietaris i posa punt i final al procés


 

Una providència del Tribunal Suprem que data del 20 d’abril ha posat punt i final al litigi relacionat amb les indemnitzacions del Sun Village, amb la qual cosa l’Ajuntament ja dona per acabat definitivament el problema derivat de la construcció d’aquest complex.Mitjançant aquesta darrera resolució, el Suprem inadmet el recurs presentat per diversos propietaris de l’edifici que no estaven d’acord amb les indemnitzacions previstes per a ells i que havien portat el cas a la justícia. La seva reclamació va passar pel jutjat contenciós-administratiu número 2 de Girona, que la va inadmetre; es va derivar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, on tampoc va ser atesa, i va finalitzar al Suprem, on ha acabat el seu recorregut.

En el ple del passat 26 de maig , l’alcaldessa, Isabel Maria Cortada, va comunicar la interlocutòria als seus companys i companyes del consistori, alhora que es va mostrar satisfeta pel resultat. «És la notícia que esperàvem. Ara ja podem dir que el Sun Village està tancat completament perquè ja s’han pagat les indemnitzacions a la part demandant i als propietaris i s’ha ordenat urbanísticament el terreny», va dir.

En compliment de dos convenis signats el desembre del 2015 i el març del 2019, l’Ajuntament ha pagat 424.875,79 euros d’indemnització i costes a la part demandant, i 99.000 euros en concepte de danys morals als propietaris d’habitatges. Paral·lelament, el passat mes de març la Comissió d’Urbanisme va aprovar definitivament la modificació del planejament que ha tramitat el consistori. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li