Palau-saverdera demana tres ajuts per valor de 370.000 euros

0
980

Els projectes que es volen executar són l’ampliació dels vestidors del camp de futbol i millores a carrers i a Can Lluent


L’Ajuntament de Palau-saverdera vol fer millores al municipi i per això ha sol·licitat tres subvencions en la convocatòria del PUOSC (Pla únic d’obres i serveis de la Generalitat 2020-2023). El valor total dels ajuts és de 370.036 €.
L’ampliació dels vestidors del camp de futbol és un dels projectes. Consistiria en la construcció d’un magatzem de 10,5 m2, per una banda, i per l’altra, una sala d’activitats de 50 m2. Aquesta actuació estava prevista en els pressupostos d’aquest any però va quedar sense partida per una modificació de crèdit. Pel que fa a la millora de l’espai de Can Lluent, es vol tancar l’espai que queda sota la plaça perquè s’hi puguin realitzar activitats, però també com a aparcament de vehicles. S’executaria el 2023 si arribés el finançament. Finalment, es demanen 250.000 euros per pavimentar tot el carrer Ciutat i acabar d’obrir el carrer Rosselló, per fer-lo arribar des del carrer Nou fins al carrer Quintans, tal com estava previst en el planejament. En els dos casos s’haurien de fer actuacions d’adequació de serveis i recol·lecció d’aigües plujanes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li