Palau-saverdera construirà voreres i escales al Mas Isaac

0
644

Els treballs sortiran a licitació per 189.950 euros i es finançaran en bona part amb els fons de Mas Isaac Properties SL


El ple de Palau-saverdera ha aprovat definitivament el Projecte d’adequació del Mas Isaac, que preveu construir voreres a les zones verdes que són de titularitat municipal, i també unes escales centrals entre els carrers Dinamarca i Anglaterra. Concretament, el projecte preveu crear 1.460 m2 de voreres (en els trams marcats amb vermell a la imatge), així com una escala central a la part alta de la urbanització, amb rampa i baranes.

Els treballs sortiran a licitació per 189.950,77 euros i l’Ajuntament preveu finançar-los amb els 127.542,32 euros que va pagar l’empresa Mas Isaac Properties SL i amb fons propis.

El ple també va donar compte de l’informe d’execució del pressupost del tercer trimestre d’aquest any, de l’evolució del període mitjà de pagament a proveïdors, entre altres informes de caràcter econòmic, i es van aprovar inicialment tres modificacions de pressupost, amés dels mecanismes necessaris per formar part del Programa de Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya, que permetrà a l’Ajuntament disposar d’un treballador extra durant un temps.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li