Palau-saverdera aprova el projecte per millorar el camí vell de Roses

0
658

Els treballs inclouen l’arranjament del ferm d’aquest camí i planteja actuacions específiques a les quatre parts que estan més deteriorades: compactació en un primer tram, pavimentació amb formigó a la baixada del rec de la Fontasia i a l’arribada al camí de la Creu, i desbrossada, reomplert i compactació al tram que limita amb Roses


 

L’Ajuntament de Palau­saverdera ha aprovat inicialment el projecte de pavimentació del camí vell de Roses, que també inclou la neteja de vorals i la construcció de cunetes, per un pressupost de 27.500 euros. El projecte inclou l’arranjament del ferm d’aquest camí i planteja actuacions específiques a les quatre parts que estan més deteriorades: compactació en un primer tram, pavimentació amb formigó a la baixada del rec de la Fontasia i a l’arribada al camí de la Creu, i desbrossada, reomplert i compactació al tram que limita amb Roses [vegeu la imatge].

Aquesta actuació és una de les quatre propostes guanyadores del Pressupost participatiu del 2019, juntament amb el muntatge audiovisual a la biblioteca (projector, altaveus, pantalla i ordinador), que ja està fet; la instal·lació de les minideixalleries, que també s’ha fet, i la reforestació amb alzines, que encara està pendent d’execució.

La redacció del projecte de millora del camí vell de Roses es va encarregar a l’empresa Okean Consulting and Management Group SL per 2.872,50 euros, es va aprovar per decret d’alcaldia de 21 de maig i estarà a exposició pública fins al 9 de juliol. Un cop superada l’aprovació inicial, es farà l’aprovació definitiva, i després es contractaran els treballs. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li