Olmedo demana a Felip que triï entre l’alcaldia o la Generalitat

0
1186

«És una ciutat que té molts fronts oberts i ella mateixa ha demostrat que les dues coses no les pot fer», lamenta la portaveu dels populars


 

El grup municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Figueres ha demanat públicament a l’alcaldessa, Marta Felip, que esculli entre l’alcaldia de Figueres o la secretaria general d’Empresa i Coneixement. Critiquen que, tot i que encara és la màxima responsable municipal, des que el 2 de juny el flamant president de la Generalitat, Quim Torra, la va nomenar per al càrrec de l’Executiu català, ja ha faltat a dues comissions informatives i a una junta de portaveus i, a més, va arribar 20 minuts tard a l’últim Ple ordinari.

«Això no pot ser de cap de les maneres. És una ciutat que té molts fronts oberts, i ella mateixa ha demostrat que les dues coses no les pot fer», lamenta la portaveu dels populars, M. Àngels Olmedo. I posa com a exemple més recent totes les qüestions que van quedar sobre la taula en la comissió informativa del dilluns passat. «Jo tenia una bateria de preguntes que al plenari no es poden fer, i ningú en sabia res», recorda Olmedo, que afegeix que «Figueres és una ciutat prou gran per tenir una alcaldessa dedicada al 100%, i encara més si no tens un equip al darrere». En aquest sentit, assegura que dilluns passat la tensió va ser tal que, quan va sortir la polèmica de l’estadi Albert Gurt (on un atleta es va lesionar pel mal estat de les pistes d’atletisme), un dels integrants de l’equip de govern va arribar a dir als regidors de l’oposició que «no feien cara d’anar a córrer».

Entre altres temes destacats, Olmedo també volia obtenir respostes relacionades amb el conveni del cinema Las Vegas, el conveni del camp de futbol vell de Vilatenim, l’expedient per a l’obertura de tot l’eix comercial de Vilatenim els diumenges, o el canvi de dia de les comissions informatives. A més, com també va denunciar el grup municipal d’ERC, l’ordenança de regulació de les terrasses va tornar a quedar sobre la taula.

I qui també va criticar la situació, en aquest cas a través de les xarxes socials, va ser el portaveu del PSC, Pere Casellas. «Em sap greu però no us puc compartir el vídeo de la impagable Comissió Informativa de dilluns passat, no és pública. Potser millor, perquè hi ha coses que val més no veure, és imperdonable fer les coses tan malament però pitjor és permetre-ho», va piular dimarts.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li