Obren el traçat per a vianants fins a la plaça de l’Escorxador

0
1256

Una vorera davant de la benzinera unirà l’aparcament dissuasiu de la carretera de Llançà amb la plaça Tarradellas


 

Figueres ja disposa de l’esperat traçat peatonal que uneix la carretera de Llançà amb la Casa Empordà i el centre de la ciutat. Dijous passat, l’alcalde, Jordi Masquef, va inaugurar el passeig que ha comportat tenir en obres zones molt transitades tant per vehicles com per vianants.

El traçat surt de l’aparcament, passa per la plaça Tarradellas i arriba fins a la plaça de l’Escorxador, on hi ha la Casa Empordà. Així és possible aparcar el vehicle i arribar a peu al centre en 5 o 10 minuts. L’alcalde de Figueres va assegurar que s’ha aconseguit «un recorregut més amable per als visitants i els figuerencs han guanyat una plaça». Masquef es referia a la plaça de l’Escorxador, on ha quedat un espai pavimentat molt ampli davant de Casa Empordà. El recorregut per a vianants es complementarà amb una vorera que anirà des de l’aparcament de la carretera de Llançà fins a la plaça Tarradellas, passant per davant la benzinera.

Les obres de la plaça de l’Escorxador s’han fet en el marc del Pla del de Rehabilitació del Centre Històric. En el cas de la plaça Tarradellas, els treballs s’han finançat amb un ajut de 400.000 euros de la Diputació de Girona.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li