Oberta la convocatòria per a les beques culturals Agita

0
1278

Aquestes beques tenen com a objectiu promoure l’aparició, el desenvolupament i la consolidació de projectes artístics contemporanis a la ciutat de Figueres


Figueres ha obert una nova convocatòria de les beques Agita, que pretenen incentivar la creació i els ajuts a la producció, l’exhibició i la difusió de les arts mitjançant les quals es pretén fomentar la creativitat. Aquestes beques tenen com a objectiu promoure l’aparició, el desenvolupament i la consolidació de projectes artístics contemporanis a la ciutat de Figueres. L’import de la beca arriba als 33.000 euros i va dirigit a artistes i creadors dels àmbits plàstic i visual, escènic, literari, audiovisual, musical i, en general, a totes les persones i els col·lectius amb un projecte creatiu, amb especial interès pels que mostrin vocació de professionalització i voluntat de projecció exterior.

A més també es convoca la Beca de Recerca Ciutat de Figueres, que vol fomentar la recerca en els àmbits de les ciències socials i humanes i en ciències naturals. La dotació de 7.500 euros s’atorgarà al millor projecte d’investigació inèdit en els camps social i científic referits a la ciutat de Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li