Núria Escarpanter rellevarà Pere Vila com a alcaldable del PDeCAT a Llançà

0
1898

Núria Escarpanter ha estat regidora de Vila en els mandats de 2003-2007 i de 2011-2015


 

L’assemblea local del PDeCAT a Llançà va proclamar dimecres passat Núria Escarpanter com a alcaldable per a les eleccions del 2019. La dona de l’actual alcalde i president de la Diputació, Pere Vila, va rebre el suport del 100% dels vots emesos per associats i simpatitzants. En un comunicat a les xarxes socials, l’executiva local va felicitar Escarpanter per la seva proclamació com a alcaldable i va afegir: «així mateix, volem expressar el nostre agraïment etern al que fins ahir ha estat el nostre cap de llista, Pere Vila, per tota la bona feina que ha realitzat per Llançà».

Pere Vila ja va anunciar a finals del 2016 que no es presentaria novament com a cap de llista per les municipals. L’actual alcalde governa Llançà des del 2003. A les darreres eleccions, tot i ser de la llista més votada, un pacte ERC-PSC-APL li va prendre l’alcaldia. Durant un any i mig va governar Guillem Cusí, d’ERC, però Vila va pactar amb el PSC per recuperar novament l’alcaldia.

Núria Escarpanter ha estat regidora de Vila en els mandats de 2003-2007 i de 2011-2015. A les darreres eleccions anava de número 3 però va renunciar a l’acta perquè el seu grup quedava a l’oposició pel pacte a tres bandes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li